lookbook,  lookbook,  my style,  my style

It hurts me more than I thought it would, seeing you.

Tiedättekö milloin maanantait ovat parhaimmillaan? Silloin kun on hyvin nukuttu yö takana eikä mihinkään ole kiire. En ole nykyään enää mikään öisin valvoja, mutta suoraan sängystä kotioven kautta ulos lähteminen ei ole ikinä kivaa. Siksi rakastan uuden viikon aloittamista rauhallisella aamulla kotona. Sohvalla vilttiin kääriytyneenä.

Olen varmasti yksi ainoita jotka eivät inhoa iltavuoroja töissä. Ainakin mitä olen muita ihmisiä kuunnellut. Mun mielestä on parasta saada tehtyä kaikenlaisia omia asioita ennen töitä, sillä raskaan työpäivän jälkeen hereillä pysyminen on yhtä piinaavaa itsemurhaa. Ja harvoin siinä edes onnistun. Viiden tunnin päikkärit ovat vakio mun elämässä, ja se on syy siihen, miksi aamu seitsemän työvuorot eivät oikeastaan nappaa.

Joka toinen viikko tuntuu stressaavalta ja vähän ehkä kurjaltakin, mutta onneksi niiden väliin jäävät viikot voi nauttia taas käänteisestä elämästä. Tämä viikko on parempi kuin edellinen eikä maanantaikaan tunnu yhtään pahalta.

Edesmennyt viikonloppu oli myöskin kiva erilaisuutensa takia. Sain perheeni kissoineen kaikkineen kylään ja kävin katsomassa aivan mahtavaa keikkaa nosturissa. Sain myös vihdoin viimeiset kaksi lattialla makaavaa taulua seinään ja katosta riippuvia lintuja lukuunottamatta kaikki on vihdoinkin valmista.

Have a great monday everyone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *