beauty,  face photoshoot,  my style

“One day you’ll realize you’ve become like them. Beautiful and dead. You have become a perfect, unchanging portrait of yourself.”

Miksi sunnuntait ovat parhaimpia päiviä kuukaudessa? Miksi sunnuntai on paras päivä viikossa? Miksi sunnuntai on paras päivä ihan vuoden ympäri.

Sunnuntaisin on jotenkin täysin stressitön olotila. Unelias ja hieman ehkä aavemainenkin. Rauhallinen. Silloin tulee usein sellainen fiilis, että tekisi mieli kävellä kirkon ovista sisään – ja vain istua hiljaisuudessa. Sunnuntaina keho myös huutaa rentoutumista ja ehkä jopa ulkoilmaan kävelylle lähtemistä. Istumista alas toisessa kädessä termoskupillinen kahvia ja toisessa kirja. Hidasta ruoanlaittoa ja täysin ajatuksista irtaantumista.

Ajattelin tämän maaliskuisen sunnuntain kunniaksi poistua kotiovesta. Kävellä kerrankin ilman päätä tuhoavaa kiirettä ja vain nauttia omasta yksinäisyydestä. Ennen auringonlaskua voisin täyttää uunin jollakin ihanalla, ja odotella sen valmistumista siihen hetkeen, kun ulkona on ollut jo pidemmän aikaa hieman hämärämpää. Ehkä jopa täysin pimeää.

Tältä viikon viimeisen päivän kuuluukin tuntua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *