lookbook,  my life,  my style

ILTAKAHVIT

Tänä viikonloppuna saan pikkuveljeni Helsinkiin. Vaikka meidän teinari uhosikin ettei aio enää tulla, koska saattahan se nyt olla vähän cringeä viettää aikaa siskonsa kanssa. Olen eri mieltä, mutta enpä mäkään tuossa iässä mielelläni notkunut perheen kanssa viikonloppuja. Toista se on nykyään. Onneksi teinejä ollaan vain hetki, vaikka en mä tiedä onko tämä loputon aikuisuuskaan aina niin kivaa.

Ehkä se olisi, jos olisi kaikki mitä haluaa. Jos se koskaan tulee olemaan edes mahdollista.

Tämä säätila ulkona on mitä parhaimmillaan. Kunpa saataisiin vielä se ruska koristamaan ulkona vallitsevaa maisemaa. Kunpa se vain tulisi samanlaisena kuin viime vuonnakin, silloin lentokoneen ikkunasta katsoessa maailma oli lumoavaisimmillaan. Ja koko syksy muutenkin parhaimmillaan.

Nyt on viimeisien iltakahvien aika ennen loputtoman tuntuisen yön alkamista. Hyvää yötä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *