madrid,  my life,  travelling

POSTCARDS FROM MADRID

Hei Sinä, Madrid.

Siitä on jo aikaa, kun tavattiin. Pian voisi jo sanoa että tasan vuosi sitten, tarkemmin viime kesän alun kynnyksellä. Vaikka se kesä taisikin alkaa täällä päin maailmaa hieman etuajassa. Silloin oli kesäkuun alku ja ilmat olivat sielläpäin (erityistä kyllä) ihanan viileitä vielä. Viikonlopun mittainen hengähdystauko paahtavasta Helsingistä.

Olit ihan kiva paikka Madrid. Ainoa kaupunki tosin, josta ei jäänyt mitään käsitystä. En muista yhdenkään paikan tai edes metroaseman nimeä. En varmaan edes kertaakaan katsonut missä olin. Oli vapauttavaa kulkea vain perässä, mutta koska itse poikkeuksellisesti en toiminut karttana, jäi aika paljon pimeyteen. Sehän ei tietenkään haittaa. Sitä on vain niin tottunut haahuilemaan yksin vailla mitään käsitystä mistään. Sellaisissa tilanteissa kun on vähän pakko etsiä se kartta jostain ja opetella. Päädyin Madridiin siis katsomaan kaveriani, joka asui siellä sillä hetkellä.

Muistan järkyttävän ison yökerhon lisäksi pari outoa lintua ja kivat talot. Näkymän jonkun puiston yltä ja rauhallisen (joskin hyvin kansoitetun)… toisen puiston. Muutaman ihmisen ja aamuun asti auki olevat clubit. Syötiin myös ihan hyvät hampurilaiset ja juotiin viiniä. Voisin sanoa, että ehkä me vielä joskus näemme uudestaan, Madrid.

-MADRID KESÄKUU 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *